Fermentuju

Jak se naučit fermentovat zeleninu, mléčný kefír a nápoje?

Přichystal jsem si pro vás malý a jednoduchý mini fermentační kurz, který vás naučí fermentaci zeleniny, mléčného kefíru, luštěnin a výrobu tibi limonády. Kurz je pro každého, kdo se chce naučit fermentovat! Kurz je zaměřen hlavně na praktické ukázky výroby v domácích podmínkách. Recepty zvládne naprosto  každý! Hlavní myšlenkou tohoto kurzu je naučit se fermentovat SNADNO a BEZ ZBYTEČNÝCH ZAČÁTEČNICKÝCH CHYB. Naučíte se hned několik druhů fermentace.  Díky veškerým znalostem obsažených v kurzu si pak zvládnete vyrobit i mnohem náročnější fermenty úplně sami. Nově však najdete v kurzu i téma bylin. Tedy fermentace bylin, bylinné fermenty, oxidované čaje či výrobu pampeliškové kávy a mnoho dalších studijních materiálů.

Co všechno se naučím ve fermentačním mini kurzu?

Co je to mikrobiom a proč je pro náš důležitý

Jak vyrábět mléčný kefír, využívat syrovátku a taky sýr

Jak hravě vyrobit fermentovanou TIBI limonádu

Jak zvládnout fermentaci ve vlastní šťávě

Jak se neleknout fermetace v solném nálevu, tedy lacto-fermentace

Fermentace luštěnin, aby nás netrápilo nadýmání nebo bolest břicha s přípravou luštěnin, rýže nebo kaší

Fermentace bylin a jak je dále využívat efektivně v domácnosti

Výroba domácí pampeliškové kávy

Co na kurz říkají ostatní ?

Fermentační mini kurz

1850
  • Přístup do kurzu je Vám udělen trvale
  • Webinář na téma 21 nejznámějších českých bylin
  • Obsahuje videa a PDF materiály