Objevte základy domácí fermentace: Tradiční metody pro moderní život

Fermentace je umění, které nám umožňuje přetvářet obyčejné suroviny na zdraví prospěšné poklady plné chuti. V kurzu Základy domácí fermentace vás naučíme, jak jednoduše a bezpečně fermentovat doma, i když jste úplní začátečníci. Objevíte kouzlo tradičních postupů, které nejen zlepšují trvanlivost potravin, ale také podporují imunitu a přinášejí nové možnosti pro udržitelné stravování. Pojďte se s námi ponořit do světa přírodní magie!

Co vše vás v členství čeká?

Co to je fermentace?

Pochopíte co je fermentace, nebo-li kvašení a naučíte se s tím pracovat.

Zero-waste tipy se zeleninou a ovocem

Nemusíte od všeho vyhazaovat šlupky a ořezky, občas to jde i zužitkovat.

Přírodní péče o vaší imunitu

Mezi základní domácí fermenty patří zelný kvas, řepný kvas, jablečný ocet a mnoho dalšího.

Fermenty pro podporu vaší imunity

Slyšeli jste někdy o česneku v medu? Jde o přírodní a čisté antibiotikum

Základy domácí fermentace

Skvělá metoda, jak uskladnit větší množství zeleniny a ještě z toho získat vitamíny a minerály.

Základní domácí kvašené recepty

Uděláme si zelný kvas, řepný kvas, jablečný ocet a další skvělé a jednoduché recepty.

Jak funguje členství?

VIDEO

V kurzu najdete video nahrávky, pro lepší ukázku jednotlivých postupů a kroků pro výrobu fermentů.

PDF dokumenty

V kurzu najdete i PDF dokumenty, pro lepší čtení a možnost tisknutí, pro lepší manipulaci s kurzem i bez připojení k internetu.

AUDIO

Občas stačí některé informace slyšet a není potřeba je vidět, ideální a pohodlné při cestách a či domácího vaření.

V členství budete hravě umět připravit základní chutné fermenty, které podpoří zdraví celé rodiny. Skvěle podpoříte své trávení a hlavně se naučíte postupy, díky kterým už zvládnete připravit a vyrobit, jakýkoliv jednoduchý ferment!

Proč právě já?

Jmenuji se Jakub Tomaides, věnuji se fermentaci od roku 2017. Mám za sebou zkušenosti z velikých potravinářských provozů, jako je pivovarnictví (více než 2,5 roku sládkem), výroba cidrů v Dánsku a pomocná ruka ve Francii při výrobě šampaňského. 

 

 

Kurzy tvořím v jednoduchosti a pro pochopení všech důležitých, ale i základních principů. Vždy vybírám recepty, které sám dělám a hlavně pravidelně využívám a konzumuji. 

 

Cílem členství je předat lidem, co nejvíce důležitých informací, které dokáže hravě převést do praxe a využívat je snadno v každodenním životě. Snažím se dělat vše podle zkušeností, které jsem sbíral ze zahraničí a z kurzů, kteří v zarhaničí tvoří jiní. 

Co členství říkají účastníci ?

ZÁKLADY DOMÁCÍ FERMENTACE

Jde o skvělé členství skrze platformu FORENDORS, můžete využít zkušební měsíc a nebo i klidně celý rok!