Fermentuju

Jak na přípravu domácí kombuchy?

Domácí příprava kombuchy je online kurz, který je vytvořen z 7mi modulů:

1. modul – úvod a historie tohoto báječného nápoje

2.modul –  benefity, které nám kombucha nabízí

3.modul – suroviny a jejich správný výběr, pro co nejlepší výsledky 

4.modul – primární fermentace (pro kvašení  nápoje)

5.modul – sekundární fermentace (pro sycení nápoje)

6.modul – závěr a poděkování

Bonusový – výroba dalších druhů kombuchy, exkurze ve výrobě v Norsku a další využítí kombuchové houby

Co se dozvíte v kurzu domácí přípravy kombuchy?

O benefitech kombuchy a celé fermentace na naše zdraví 🩺

Mnoho důležitých informací o čajích a jejich benefitech 🍵

Jak vybírat kvalitní suroviny pro výrobu kombuchy

Jak vyrobit kombuchu bez starostí😱

Sycení a ochucování kombuchy i s recepty 💁

Co je JUN, COFFEEBUCHA, RED RUMI a jak je vyrobit ☕️

Jak můžeme využívat kombuchovou houbu dalšími netradičními způsoby

Co na kurz říkají ostatní ?

Domácí příprava kombuchy

2000
  • Přístup do kurzu je Vám udělen trvale
  • Podpora v uzavřené skupině 24/7
  • Obsahuje videa a PDF materiály